‘World Class Rapid Digitization of Cultural Heritage’
Serverruimte bij Picturae

Hosting

Bij Picturae draait het om duurzame opslag, ontsluiting en toegankelijk houden van digitale collecties. Een collectie met digitale beelden betekent het inzetten van een enorme opslagcapaciteit die vaak te groot is voor uw eigen organisatie. Door middel van onze oplossingen kunnen klanten beeldmateriaal of andere inhoud ontsluiten via een website.

Snel en veilig

Informatie dient tegenwoordig 24 uur per dag beschikbaar te zijn. Omdat Picturae de gehele infrastructuur in eigen beheer heeft zijn we niet afhankelijk van andere partijen. Door deze werkwijze zijn we in staat onze oplossing snel en veilig aan te bieden.

Miljoenen verbindingen

Onze infrastructuur is zeer intelligent van opzet. Als bezoekers onze websites, beeldbanken of andere producten gebruiken wordt men automatisch doorgestuurd naar de (web)servers waar het minste verkeer heen gaat. Daardoor blijft de verbinding optimaal en worden onze klanten efficiënt bediend. Bij de opening van de beeldbank die Picturae voor World Press Photo maakte, waren we zo in staat om miljoenen verbindingen per uur af te handelen.